VOLEI PE PLAJĂ l Mihai Șnel și Cosmin Matei, locul al IX-lea la Sibiu Sands!

La Sibiu Sands, competiție organizată între 13 și 16 iulie 2023, Mihai Șnel și Cosmin Matei au reușit să se claseze în prima jumătate a echipelor participante la turneu. Voleibaliștii Științei Bacău au înregistrat o victorie și două înfrângeri, cumulând un total de 100 puncte, rezultate ce i-au situat pe poziția a noua la finalul competiției.

În editia de anul acesta de la Sibiu Sands s-au înscris 18 echipe, fiind nevoie de desfășurarea unor meciuri suplimentare pentru stabilirea ultimelor locuri de pe tabloul de 16. Mihai Șnel și Cosmin Matei obținuseră premergător turneului calificarea în primele 16 echipe grație rezultatelor obținute în întrecerea de la Râmnicu Sărat.

Rezultate:

13 iulie – Traseul câștigătorilor, optimi de finală:

Mihai Șnel / Cosmin Matei (Știința Bacău) – Dragoș Răileanu (CSM Râmnicu Sărat) / Marius Drăghici (CS Glogovat 2013) 0-2 (11-21, 18-21)

14 iulie – Traseul pierzătorilor, optimi de finală:

Mihai Șnel / Cosmin Matei (Știința Bacău) – Victor Bula / Adrian Onofrei (CS Provolei Arad) 2-0 (21-17, 21-18)

15 iulie – Traseul pierzătorilor, sferturi de finală:

Mihai Șnel / Cosmin Matei (Știința Bacău) – Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină-Zissu (CSM Constanța) 0-2 (11-21, 12-21)

Mihai Șnel, component al echipei de volei pe plajă a Științei Bacău:

„Anul acesta am înregistrat un evident progres față de anul trecut atât în privința rezultatelor, cât si în privința jocului.

În primul meci am pierdut în două seturi, utlimul dintre acestea fiind foarte strâns. În cea de-a doua partidă am jucat am jucat impotriva echipei campioană națională la categoria cadeți. Am câștigat acest meci cu scorul de 2-0, după o luptă strânsă cu această echipă care are foarte mult potențial. În următorul și, totodată, ultimul meci i-am întâlnit pe vicecampionii turneului de la Râmnicu Sărat, scorul fiind 2-0 pentru echipa mai experimentată.

Pe data de 19 iulie urmează plecarea la București, în vederea concurării la Therme International Beach Volley Cup, turneu unde sunt înscrise 21 de echipe, printre care si reprezentante ale Turciei si Libanului.”

Competiția a ajuns în acest an la ediția cu numărul zece și s-a desfășurat în Piața Mică din orașul Sibiu.