Știința Bacău are un nou partener!

Demersurile noastre de a obține pentru sportul băcăuan și național noi medalii, bucurii și performanțe au adus, alături de ceilalți parteneri ai noștri, Universitatea „Vasile Alecsandri” din BacăuAerostar, un nou partener, Brenneka.

Brenneka, prin conducerea sa, Mihai Ojog și Lucian Vultur, a răspuns afirmativ provocării de a susține eforturile clubului nostru prin finanțarea pregătirii sportivilor pentru competiții naționale și internaționale.

Odată cu semnarea actelor cu noul nostru partener, Clubul Sportiv Știința înregistrează o nouă performanță internațională prin „studentele” băcăuane Andreea Pîșcu și Cristina Simion cu echipa României la Campionatele Europene de Alergare Montană, medalia de bronz la categoria seniori. (https://www.european-athletics.com/competitions/european-off-road-running-championships/overview)

Andreea și Cristina dețin o carte de vizită impresionantă, cu rezultate de nivel național și internațional. Experiența, seriozitatea, pasiunea și profesionalismul s-au confirmat din nou prin acest rezultat.

Clubul Sportiv Știința deține o istorie de 58 de ani, timp în care a aliniat orașul Bacău în prim-planul celor mai importante sporturi din România, prin rezultate remarcabile:

  • o medalie olimipcă de aur și una de argint prin simbolul nostru, Doina Ofelia Melinte (https://worldathletics.org/athletes/romania/doina-melinte-14352777)
  • 9 titluri de campion național și finalistă a Cupei Campionilor EHF la handbal feminin;
  • 4 titluri de campion național la volei feminin;
  • 17 participări în prima divizie la volei masculin;
  • 22 de titluri de campion național la badminton;
  • 486 de medalii la Campionatele Mondiale și Euopene la karate.

Cristina Ioana Alexe, directorul clubului:

„Ne organizăm și ne adaptăm continuu la noile contexe sociale, legislative și profesionale. Ne dorim, prin responsabilitate, implicare și profesionalism, să devenim parteneri și colaboratori de încredere cu toate instituțiile și entitățile care doresc să susțină și să promoveze obținerea performanței umane prin sport, valorile sociale și valorile educative ale sportului. Doar în echipă, împreună cu partenerii noștri, se poate performa!”