HANDBAL FEMININ | Știința Bacău pierde la Făgăraș după un meci disputat

Etapa a II-a a Seriei B din Divizia A de handbal feminin s-a încheiat cu duelul dintre CSM Făgăraș și CS Știința Bacău, două echipe tinere care în primele 50 de minute au mers cap la cap.

Handbalistele antrenate de Giorgiana Vîntu și Constantin Oprea au început încrezătoare partida, preluând conducerea în mai multe rânduri. S-au aflat în avantaj cu două goluri (8-6), în minutul 19, dar brașovencele au redus din handicap până la finalul primei părți. După primele 30 de minute, tabela arăta egalitate, scor 10-10, reflectând echilibrul raportului de forțe ale celor două formații.

În repriza secundă, egalitatea s-a mai menținut încă 8 minute (15-15), moment după care CSM Făgăraș a luat opțiuni serioase pentru câștigarea partidei. S-a păstrat o diferență de trei goluri până în minutul 50 (22-19), însă în ultimele 10 minute gazdele și-au majorat avantajul succesiv, scorul final devenind 29-21.

16,8 ani a fost media de vârstă a „studentelor” în etapa a II-a a campionatului, cu mai bine de 3 ani mai mică decât a făgărășencelor (19,9 ani).

Au evoluat pentru Știința Bacău:

Ionela Pintilie, Iulia Tite, Andreea Floroiu – Estela Georgescu (7 goluri), Sara Cancel (3), Iona Cocu (3), Ioana Petrișor (3), Denisa Săndulachi (2), Codrina Buculei (1), Maria Dinu (1), Ana-Maria Postolache (1), Denisa Ciobănașu, Cătălina Șova, Adina Tăbăcaru, Briana Voicilă.

Rezultatele etapei a II-a:

CSM Galați – CSM Bacău 38-32

CSM Iași 2020 – CSM Roman 42-23

CSM Făgăraș – CS Știința Bacău 29-21

HCF Piatra-Neamț a stat.

În următoarea etapă, Știința Bacău va primi vizita celor de la CSM Galați. Meciul este programat sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu”.